Mökkeily on merkittävä voimavara Etelä-Savossa.

Tutustu mökkiseutuumme

Hei Etelä-Savon mökkeilijä

Mökkikauden alku viivästyy koronaviruksen vuoksi, ja se on tosi harmillista meidän kaikkien mielestä. Mökki on monille meistä se rakkain paikka, mutta nyt sinne ei olekaan viisasta mennä. Maakunnan terveydenhuollon voimavarat eivät riitä, jos vakituisen väen lisäksi tulee paljon koronaan sairastuneita vapaa-ajanasukkaita hoidettavaksi.

Me täällä mökkiseudullasi kovasti odotamme sitä aikaa, kun koronaviruksen aiheuttama uhka on voitettu ja saadaan Sinut taas tänne mökille. Siihen saakka unelmoidaan mökkeilystä, suunnitellaan tulevaa ja lueskellaan vaikka näitä Laiturilla-sivuston ja huhtikuun alussa ilmestyvän uuden Laiturilla-lehden juttuja.

Pysytään terveenä ja nähdään toivottavasti pian!

Mennään mökille lukemalla Laiturilla-lehden juttuja!

Uusi Laiturilla-lehti on ilmestynyt!

Mökki tai vapaa-ajanasunto Etelä-Savossa?

Etelä-Savo on Suomen suosituinta vapaa-ajan asumisen aluetta. Laiturilla-hanke auttaa kaikkia nykyisiä ja uusia vapaa-ajanasukkaita nauttimaan mökkeilystä ympäri vuoden. Tavoitteenamme on saada mökkeilijät viihtymään entistäkin paremmin, edistää vapaa-ajan asumisen palvelutarjontaa ja kannustaa kestävään mökkeilyyn sekä rakentaa Etelä-Savosta monipaikkaisen asumisen edelläkävijä.

Laiturilla somessa

Etelä-Savon kartta.

Etelä-Savo panostaa vapaa-ajan asumisen kehittämiseen

Etelä-Savo on Suomen suosituinta vapaa-ajan asumisen aluetta. Me haluamme auttaa kaikkia nykyisiä ja uusia vapaa-ajanasukkaita nauttimaan mökkeilystä ympäri vuoden.

Tapahtumat

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su