Suoraan sisältöön

Kestävän mökkeilyn maakunta

Etelä-Savon vapaa-ajanasukas, tämä sivusto on juuri sinulle

Mökkeiletkö Etelä-Savossa tai haaveiletko vapaa-ajanasunnosta täällä? Mahtavaa! Tältä sivustolta löydät tietoa ja inspiraatiota vapaa-ajan asumisesta Etelä-Savossa, kestävästä mökkeilystä, etätyöskentelystä mökillä, vapaa-ajan asumisen palveluista mökkiseudullasi sekä vapaa-ajan asumisen kehittämistyöstä maakunnassa. Kaikkea mitä vapaa-ajanasukkaana haluat tietää siis.

Etelä-Savo on vapaa-ajan asumisen ykkösmaakunta, jossa panostetaan mökkeilyn tulevaisuuteen. Ei ole sattumaa, että kestävän mökkeilyn maakunnan lähes 50 000 mökkiä ovat löytäneet onnelliset asukkaansa. Vapaa-ajan asuminen on meille tärkeä voimavara – siksi haluamme vapaa-ajanasukkaiden viihtyvän kauniilla mökkiseudullaan ja teemme työtä sen eteen.

Maakunnassa on paljon hurmaavia ja yhteisöllisiä mökkikuntia, joissa on vapaa-ajanasukkaan hyvä olla ja viettää aikaa. Tervetuloa vapaa-ajanasukkaaksi Laiturilla-seudun suosittuihin mökkikuntiin Hirvensalmelle, Juvalle, Kangasniemelle, Mikkeliin, Mäntyharjulle, Pertunmaalle, Puumalaan tai Savonlinnaan! Josko jokin näistä olisi sinunkin unelmiesi mökkikunta?

Unohtumattomia mökkihetkiä Sinulle!

Lue vuoden 2022 Laiturilla-lehti

Laiturilla-lehti on Etelä-Savon vapaa-ajan asumisen lifestyle-lehti kaikille mökkielämän ystäville. Toivomme, että nautit lehdestä ja saat siitä inspiraatiota mökkeilyyn sekä aineksia mökkielämästä haaveiluun. Laiturilla-lehti on ilmestynyt vuodesta 2015 alkaen ja sen kolahtamista postilaatikkoon odotetaan innolla.

Viimeisin Laiturilla-lehti ilmestyi huhtikuussa 2022 ja se postitettiin Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Puumalan ja Savonlinnan mökinomistajille. Mikäli et saanut lehteä, uusimman lehden voit lukea myös virtuaalisesti.

Miltä Etelä-Savon mökkielämä näyttää?

Tutustu maakunnan mökkielämään

Laiturilla-blogi mökkeilyn ytimessä

Vapaa-ajan asuminen Etelä-Savossa

Etelä-Savo panostaa vapaa-ajan asumisen kehittämiseen

Etelä-Savo on Suomen suosituinta vapaa-ajan asumisen aluetta. Laiturilla ETVA-hanke auttaa kaikkia nykyisiä ja uusia vapaa-ajanasukkaita nauttimaan mökkeilystä kestävän mökkeilyn maakunnassa ympäri vuoden. Tavoitteemme on saada vapaa-ajanasukkaat viihtymään entistä paremmin, edistää vapaa-ajan asumisen palvelutarjontaa, kannustaa kestävään mökkeilyyn sekä rakentaa Etelä-Savosta monipaikkaisen asumisen edelläkävijä.

ETELÄ-SAVON MAAKUNTA

Laiturilla-seudun suositut mökkikunnat

Kuvat: Laiturilla. Visit Saimaa, Veera Pirita, Visit Mikkeli, Visit Finland / Emilia Hoisko, Laiturilla, Matti Vainakka ja Visit Saimaa 

Seuraa @laiturilla.fi Facebookissa ja Instagramissa: