Suoraan sisältöön

Laiturilla-lehti mökkielämän ystäville

Laiturilla-lehti on Etelä-Savon vapaa-ajan asumisen lifestyle-lehti kaikille mökkielämän ystäville. Lehti on ilmestynyt vuodesta 2015 alkaen ja sen kolahtamista postilaatikkoon odotetaan innolla vuodesta toiseen. Laiturilla-lehti postitetaan vuosittain Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Puumalan ja Savonlinnan kunnassa vapaa-ajanasunnon omistaville henkilöille kotiosoitteisiin. Laiturilla-lehti sisältää juttuja mökkeilyyn liittyvistä aiheista sekä vinkkejä puuhailuun, luonnossa liikkumiseen ja muihin mukaviin tekemisiin. 

Toivomme, että nautit lehdestä ja saat siitä iloa ja inspiraatiota mökkeilyyn sekä aineksia mökkielämästä haaveiluun!

Lue vuoden 2022 Laiturilla-lehti

Laiturilla-lehti on Etelä-Savon vapaa-ajan asumisen lifestyle-lehti kaikille mökkielämän ystäville. Toivomme, että nautit lehdestä ja saat siitä inspiraatiota mökkeilyyn sekä aineksia mökkielämästä haaveiluun.

Viimeisin Laiturilla-lehti ilmestyi huhtikuun 2022 alussa ja se postitettiin Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Puumalan ja Savonlinnan mökinomistajille. Mikäli et saanut lehteä, uusimman lehden voit lukea myös virtuaalisesti.

Tutustu Laiturilla-lehtiin