Suoraan sisältöön

Maksutonta energianeuvontaa Etelä-Savon vapaa-ajanasunnoille 

Askarruttaako energiankulutus mökillä? Tarvitsetko neuvoa vapaa-ajanasuntosi energiatehokkuuden parantamiseen? Mietitkö uusiutuvan energian hyödyntämistä? 

Etelä-Savon vapaa-ajanasukkaille on nyt tarjolla maksutonta energianeuvontaa puhelimitse ja sähköpostitse maaliskuusta 2024 alkaen, 31.8.2025 asti. Asiantuntijat ovat palveluksessasi arkisin klo 8–16. 

Energianeuvontaa antaa yhteistyökumppanimme Feasib Oy ja ProAgria Etelä-Savo. Heidän henkilöstöllään on kymmenien vuosien kokemus energiansäästöstä ja uusiutuvasta energiasta. 

Halutessasi voit myös tilata asiantuntijan konsultointikäynnin mökillesi. Mökkikäynti on maksullinen (tuntihinta + matkakustannukset). 

Ota yhteyttä ja kysy energiasta! 

Energianeuvonnan yhteystiedot: 

044230 9531 
mokkineuvonta@feasib.com


Etelä-Savo on kestävän mökkeilyn maakunta, jossa edistetään vapaa-ajan asumisen ilmastomyönteisyyttä sekä ekologista, taloudellista, sosiaalista ja kulttuurista kestävyyttä. Maksutonta energianeuvontaa vapaa-ajanasunnoille tarjoaa ensimmäisenä Suomessa Laiturilla 3 – vapaa-ajan asumisen energiankulutus ja hiilijalanjälki- hanke. Hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Mikkelin seutuvaliokunta, EU-rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto. Tutustu hankkeeseen.