Katse tulevaan!

Tervetuloa Laiturilla-foorumille!

Aiemmilta vuosilta tuttu vapaa-ajan asumisen Laiturilla-foorumi toteutetaan nyt koronapandemian vuoksi poikkeuksellisesti verkkosisältönä. Koska kokoontuminen yhdessä saman pöydän ääreen ei ole ollut mahdollista, tuomme kesän 2020 Laiturillla-foorumin aineistot ulottuvillesi näin verkossa.

Sisällön yhdistävä teema on vapaa-ajan asuminen ja sen tuoma elinvoima

Teemana on tällä kertaa vapaa-ajan asuminen ja sen tuoma elinvoima. Tälle sivulle kootut aineistot sisältävät tietoa ja erilaisia näkökulmia siitä, miten monilla tavoilla vapaa-ajan asuminen luo elinvoimaa maakuntaamme. Video- ja powerpoint-esitysten lisäksi mukana on myös eteläsavolaisten kunnanjohtajien ajatuksia vapaa-ajan asumisesta ja sen merkityksestä kuntien elinvoimalle.

Kaikilla on lupa katsoa!

Foorumin aineistot on tarkoitettu meille kaikille: mökkeilijöille, kuntalaisille, yrittäjille, virkamiehille ja päättäjille. Voit tutustua aineistoihin omaan tahtiisi, silloin kun sinulla on aikaa. Laiturilla-foorumin tavoitteena on osallistaminen ja eri tahojen välisen yhteistyön vahvistaminen.

Laiturilla-foorumin toteuttaa Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi 2019-2021 -hanke (ns. Laiturilla-hanke). Hankkeen päätoteuttajana on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja osatoteuttajina Savonlinnan Hankekehitys Oy ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti.

Osallistu ja vaikuta Etelä-Savon vapaa-ajan asumisen kehittämiseen. Ollaan yhteyksissä!

Laiturilla-foorumi