Suoraan sisältöön

Savonlinna

Etätyötilat Savonlinnassa

Savonlinnan kaupunginkirjastolla on mahdollisuus tehdä etätöitä.

Tiedustelut: 044 417 4428 / kirjaston palvelupiste

Konttori I - Vuokraa kalustettu työhuone Savonlinnan keskustasta. Voit vuokrata huoneen lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, tarpeen mukaan. Työhuone sijaitsee Savonlinnan keskustassa palveluiden äärellä. Vuokrausta hoitaa Kahvila Alku, joka toimii samassa rakennuksessa Konttorin kanssa. Avaimet saatavissa aukioloaikojen ulkopuolella myös avainboksista.

Varaukset Kahvila Alku: kahvila@kahvilaalku.fi / 044 723 0290

Original Sokos Hotel Seurahuoneen coworking-tilat - Hotellin aulaan voi tulla hoitamaan työasioita, verkostoitumaan tai vaikka tekemään pienryhmätöitä, vaikka ei olisi hotellin asukas. Myynnissä kahvia ja virvokkeita, ilmainen wlan-yhteys sekä sähköpistokkeita. Muokkaamme jatkuvasti aulojen sisustusta esimerkiksi erilaisilla pöytävaihtoehdoilla palvelemaan paremmin coworking-asiakkaiden tarpeita.

Halutko vaihtelua omalla mökille? Tutustu Saimaa Konttori -kohteisiin.

Savonranta

Valokuituliittymällä varustettu työhuone Savonranta-talossa, jossa on perustason toimistokalusteet, tulostus ja muut lisäpalvelut neuvoteltavissa. Hinnat 20 € / vrk, 60 € / vko ja 200 € / kk.

Tiedustelut: Matti-Pekka Parkkinen / 050 025 7211.

Punkaharju

Valokuituliittymällä varustettu työhuone, jossa on perustason toimistokalusteet sekä tulostusmahdollisuus. Hinta 20 € / vrk.

Tiedustelut Punkaharjun palvelupisteen kautta.

Kerimäki

Neuvottelutila esitystekniikalla ja tulostimella, joka sisältää kahvit. Hinta 25 € / h ja pidemmät ajat neuvoteltavissa.

Tiedustelut: teemu@talousluotsi.fi / 040 173 4449.

Millainen mökkikunta Savonlinna on? Lue lisää täältä.

Kuva: Visit Finland