Suoraan sisältöön

Mökkitieto mukana myös mobiilisti

Mökkilaiturilla-mobiilisovellus

Mökkilaiturilla-mobiilisovellus on Laiturilla-hankkeessa kehitettävä Etelä-Savon vapaa-ajan asumisen sovellus. Sovelluksen voi ladata puhelimeen maksuttomasti sovelluskaupasta.

Mökkilaiturilla-sovelluksesta löydät mökkeilijälle tarpeellista tietoa ja vinkkejä sekä infoa tapahtumista mökkiseudullasi. Sovelluksessa pääset myös vastaamaan kyselyihin ja antamaan palautetta mökkeilijälle tärkeistä asioista – siis vaikuttamaan.

Sovelluksen etusivulla on hyödyllisiä linkkejä esimerkiksi vapaa-ajan asumisen palveluihin, lähiruokatuottajiin ja -tuotteisiin sekä kestävän mökkeilyn asioihin. Infokorteilla annetaan tietoa ja vinkkejä erilaisista mökkeilyyn liittyvistä asioista.

Sovellus on jatkuvan kehitystyön kohteena, ja otamme mielellämme vastaan palautetta sekä sisältö- ja kehitysehdotuksia sovellukseen liittyen. Millaisia ominaisuuksia ja sisältöjä sinä toivoisit sovelluksessa olevan?

Mökkilaiturilla-sovelluksen toteuttaa maakunnallinen Laiturilla 2 -hanke, ja toteutuksesta vastaa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Tutkimusosuudesta vastaa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti.

Huom! Jos olet ryhtynyt sovelluksen käyttäjäksi jo viime vuonna, muistathan päivittää sovelluksen. Siten varmistat, että sinulla on sovelluksesta uusin versio ja että saat käyttöösi kaiken sovelluksen kautta jaettavan infon.

Lisätietoja:
Tuula Pihkala, projektipäällikkö
tuula.pihkala(at)mikseimikkeli.fi