Suoraan sisältöön

Tervetuloa Laiturilla-foorumille

Mikä on Laiturilla-foorumi ja kenelle se on tarkoitettu? Projektipäällikkö Tuula Pihkala Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:stä johdattaa sinut Laiturilla-foorumin äärelle.

Laiturilla-foorumi on virtuaalinen työpaja, jossa voit tutustua Etelä-Savon vapaa-ajan asumista koskeviin aineistoihin ja osallistua keskusteluun. Toteutamme foorumin nyt verkkoversiona, koska koronavirus rajoittaa fyysisiä kokoontumisia. Laiturilla-foorumi on tarkoitettu meille kaikille: mökkeilijöille, kuntalaisille, yrittäjille, päättäjille, virkamiehille.

Tervetuloa osallistumaan - ollaan yhteyksissä!

Heräsikö ideoita tai haluaisitko jättää kommentin asiaan liittyen?

Jätä kommentti, esitä kysymys tai kerro oma ajatuksesi vapaa-ajan asumisesta. Kommentin voit jättää kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebook-, Twitter- tai Google-tililläsi tai luomalla tilin Disqus-palveluun. Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen kirjoittamalla nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitsemalla "Kommentoin mielummin vieraana" -kenttä ja lisäämällä sähköpostiosoittesi sänköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentointien yhteydessä.

Kommentoitaessa on hyväksyttävä Disqus-palvelun palveluehdot sekä yksityisyyskäytännöt.