Suoraan sisältöön

Julkaistu 26.06.2020

Mökkilaiturilla-mobiilisovellus on kehitetty vapaa-ajanasukkaille

Mökkilaiturilla-sovellus sisältää mökkeilijälle tarpeellista tietoa ja vinkkejä mökkielämään liittyvistä asioista. Sovelluksessa pääset myös vastaamaan kyselyihin ja antamaan palautetta mökkeilijälle tärkeistä asioista – siis vaikuttamaan.

Sovelluksesta löytyy myös infoa tapahtumista mökkiseudullasi. Etusivulla otsikon ”Viimeisimmät uutiset” alla on syötteet mikkelinyt.fi- ja savonlinnanyt.fi-sivustoilta, jotka sisältävät tuoreimmat tiedot alueen tapahtumatarjonnasta ja menovinkeistä.

Sovelluksen etusivulla on hyödyllisiä linkkejä esimerkiksi vapaa-ajan asumisen palveluihin, lähiruokatuottajiin ja -tuotteisiin sekä kestävän mökkeilyn asioihin. Infokorteilla annetaan tietoa ja vinkkejä erilaisista mökkeilyyn liittyvistä asioista.

Sovellus on jatkuvan kehitystyön kohteena, ja otamme mielellämme vastaan palautetta sekä sisältö- ja kehitysehdotuksia sovellukseen liittyen. Tavoitteena on kehittää sovellusta vuorovaikutuksen ja osallistamisen välineeksi. Millaisia ominaisuuksia ja sisältöjä sinä toivoisit sovelluksessa olevan?

Mökkilaiturilla-sovelluksen toteuttaa maakunnallinen Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi -hanke (ns. Laiturilla 2 -hanke), ja toteutuksesta vastaa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Tutkimusosuudesta vastaa hankkeen osatoteuttaja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti.

Huom! Jos olet ryhtynyt sovelluksen käyttäjäksi jo viime vuonna, muistathan päivittää sovelluksen. Siten varmistat, että sinulla on sovelluksesta uusin versio ja että saat käyttöösi kaiken sovelluksen kautta jaettavan infon.


Lisätietoja:

Tuula Pihkala, projektipäällikkö
tuula.pihkala(at)mikseimikkeli.fi