Suoraan sisältöön

Julkaistu 22.10.2021

LAITURILLA-FOORUMI 17.11.2021: Monipaikkainen työ muuttaa mökkeilyä

Laiturilla-foorumi kokoontuu syksyn 2021 istuntoon keskiviikkona 17.11.2021 klo 13–15. Teemana on tällä kertaa monipaikkainen työ muuttaa mökkeilyä. Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Monipaikkaisesta työstä on tullut arkipäivää. Koronapandemia vauhditti jo alkanutta kehitystä, ja työtä tehdään selvästi enenevässä määrin myös vapaa-ajanasunnoilla. Mahdollisuus työskennellä monipaikkaisesti muuttaa elämää ja olemista mökillä, vaikuttaa mökkikaupoilla olevien toiveisiin ja päätöksentekoon sekä sävyttää mökkikuntien pohdintoja mm. palveluiden järjestämisestä ja laajakaistainvestoinneista. Millainen on monipaikkaisen työn tekijän kokemus, entä mökkiseudulla toimivan yrittäjän? Ja mitä miettii mökkikunnan johtaja?

Laiturilla-foorumissa avataan monipaikkaisen työn tuomaa muutosta mökkeilyssä eri näkökulmista. Esiintyjinä ovat yrittäjä, tarinankertoja ja mökkeilyyn hurahtanut ruokavaikuttaja Pia Alapeteri Sokerina pohjalla Oy:stä, kiinteistönvälittäjä, LKV Marko Palhomaa Aitoasunnot Oy:stä sekä kunnanjohtaja Niina Kuuva Puumalasta, joka on Suomen suosituimpia mökkikuntia. Webinaarin osallistujilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille mökkeilystä ja monipaikkaisesta asumisesta kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestää Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi -hanke.

Webinaarin ohjelma

Ilmoittautuminen webinaariin on avoinna 15.11.2021 asti.
Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki webinaariin osallistumista varten 17.11.2021 klo 10.00 mennessä.

Tervetuloa mukaan osallistumaan ja keskustelemaan!


Lisätietoja:
Tuula Pihkala, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, p. 0440 361 603, tuula.pihkala@mikseimikkeli.fi

Etelä-Savo monipaikkaisen asumisen edelläkävijäksi -hanke tekee työtä vapaa-ajan asumisen kehittämiseksi Etelä-Savossa, koska mökkeily on merkittävä voimavara maakunnassamme. Hankkeen päätoteuttaja on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja osatoteuttajia ovat Savonlinnan Hankekehitys Oy sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti. Hanketta rahoittavat Euroopan Unionin Aluekehitysrahasto, Mikkelin seutuvaliokunta, Savonlinnan kaupunki ja Helsingin yliopisto. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

Kuva: Joona Kotilainen, Kuvia Suomesta