Suoraan sisältöön

Julkaistu 19.03.2024

Laiturilla 3 -hanke on Kevätmessuilla Helsingissä 21.–24.3.2024

Laiturilla 3 -hankkeen väki jalkautuu Kevätmessuille Helsingin messukeskukseen. Olemme mukana Mikkelin seudun yhteisellä osastolla 6h71. Tervetuloa juttelemaan kanssamme kestävästä mökkeilystä, energiasta ja muista vapaa-ajan asumisen asioista. Osastollamme voit myös osallistua kestävän mökkeilyn kirjapalkinnon arvontaan, johon pääset mukaan tilaamalla Laiturilla-uutiskirjeen. 

Arvontapalkintona on huhtikuussa julkaistava Kohti kestävää mökkielämää -kirja, jonka on kirjoittanut Etelä-Savossa mökkeilevä Pia Alapeteri. Arvonta suoritetaan messujen jälkeen ja palkinto toimitetaan voittajalle kirjan ilmestyttyä huhtikuussa. Palkinnon arvo on noin 36 euroa. 

Energianeuvoja on tavattavissa osastollamme lauantaina 23.3. klo 13–18 ja sunnuntaina 24.3. klo 10–12. Tule tapaamaan energianeuvoja Tuulia ja kysymään mistä tahansa mieltä askarruttavasta mökkisi energiapulmasta. Harkitsetko uusiutuvan energian käyttöä? Mietityttävätkö lämmityskustannukset? Miten voisit helposti lisätä vapaa-ajanasunnon energiatehokkuutta?  

Jos et ehdi messuille, energianeuvoja on tavoitettavissa arkisin klo 8–16 puhelimitse 044230 9531 ja sähköpostitse mokkineuvonta@feasib.com. Vinkkejä energiatehokkaaseen mökkeilyyn löydät myös täältä.

Kevätmessujen aukioloajat: 

  • to-la 21.–23.3.2024 klo 10–18 
  • su 24.3.2024 klo 10–17  

Laiturilla 3 – vapaa-ajan asumisen energiankulutus ja hiilijalanjälki -hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Mikkelin seutuvaliokunta. EU-rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto. Lisää tietoa hankkeesta ja vapaa-ajan asumisesta Etelä-Savossa www.laiturilla.fi sekä Facebookissa ”Laiturilla – mökkeilijän asialla” ja Instagramissa @laiturillafi 

Lisätietoja: 

Tuula Pihkala, projektipäällikkö, tuula.pihkala@miksemikkeli.fi 
Veera Kinnunen, projektityöntekijä, veera.kinnunen@mikseimikkeli.fi