Suoraan sisältöön

Julkaistu 05.10.2021

Etätyö mökillä -osio on julkaistu verkkosivuilla

Eteläsavolainen rauhallinen elämäntyyli, metsäiset järvimaisemat ja mahdollisuus mökkeilyyn tukevat tietotyön rytmittämistä siten, että ympäristö tukee jaksamista ja luovuutta, joka on edellytys uusille innovaatioille. Uskomme, että rentoutunut mieli on avain kirkkaampaan ja tehokkaampaan työpäivään – tätä Etelä-Savolla on tarjota sinulle mielin määrin.

Julkaisimme Laiturilla-verkkosivuilla erillisen etätyö mökillä -osion, joka palvelee kaikkia Etelä-Savossa etätyöskenteleviä vapaa-ajanasukkaita. Etätyöskentelyn suosio mökillä on kuusinkertaistunut viimeisten viiden vuoden aikana.

Etätyö mökillä -osioon olemme koonneet monipaikkaisen työn hyötyjä sekä tietoa esimerkiksi ergonomiaan tai verkkoyhteyksiin liittyen. Listasimme myös hankekuntiemme etätyötilat Etelä-Savossa. Jos siis mökkeilet Mikkelissä, Juvalla, Pertunmaalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Puumalassa, Hirvensalmelle tai Savonlinnassa, löydät tarjolla olevat etätyötilat meidän sivuilta.

Kehitämme etätyö mökillä -osiota jatkuvasti ja otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan. Jos tarvitset lisätietoja liittyen monipaikkaiseen työntekoon, niin laita meille sähköpostia: veera.kinnunen@mikseimikkeli.fi.